Connect with us

Hi, what are you looking for?

FLIGHT AIRLINE FROM DATE SCHEDULED ETA STATUS
MV2012 AIR MEDITERRANEAN Malmo 19 Jan 00:55 00:42 ARRIVED 00:39
W67786 WIZZ AIR HUNGARY Dortmund 19 Jan 08:35 SCHEDULED
GM600 CHAIR AIRLINES Zurich 19 Jan 10:05 SCHEDULED
WK402 EDELWEISS AIR Zurich 19 Jan 10:55 CANCELLED
W67790 WIZZ AIR HUNGARY Memmingen 19 Jan 11:40 CANCELLED
W67788 WIZZ AIR HUNGARY Basel - Mulhouse 19 Jan 12:10 SCHEDULED
EZS1187 EASYJET Basel - Mulhouse 19 Jan 18:40 SCHEDULED
X38988 TUIFLY Stuttgart 19 Jan 18:55 SCHEDULED
PC341 PEGASUS AIRLINES Istanbul - Sabiha Gokcen 19 Jan 21:55 SCHEDULED
IV128 GP AVIATION Basel - Mulhouse 19 Jan 22:10 SCHEDULED
MV1712 AIR MEDITERRANEAN Stuttgart 19 Jan 23:30 CANCELLED
FLIGHT AIRLINE TO DATE SCHEDULED ETD STATUS
PC342 PEGASUS AIRLINES Istanbul - Sabiha Gokcen 19 Jan 03:05 03:05 EXPECTED 03:05
W67785 WIZZ AIR HUNGARY Dortmund 19 Jan 09:05 SCHEDULED
GM601 CHAIR AIRLINES Zurich 19 Jan 10:50 SCHEDULED
WK403 EDELWEISS AIR Zurich 19 Jan 11:45 CANCELLED
W67789 WIZZ AIR HUNGARY Memmingen 19 Jan 12:10 CANCELLED
W67787 WIZZ AIR HUNGARY Basel - Mulhouse 19 Jan 12:40 SCHEDULED
IV129 GP AVIATION Basel - Mulhouse 19 Jan 17:00 17:00 EXPECTED 17:00
MV1711 AIR MEDITERRANEAN Stuttgart 19 Jan 18:00 CANCELLED
EZS1188 EASYJET Basel - Mulhouse 19 Jan 19:25 SCHEDULED
X38989 TUIFLY Stuttgart 19 Jan 19:55 SCHEDULED

Music

Policia e Kosovës, sot më 12.01.2021, rreth orës 15:10, ka pranuar një informacion se në fshatin Babush të Lipjanit ka shpërthyer një zjarr në një...

Music

Xhamia në fshatin Banullë të Lipjanit rrezikohet nga përmbytjet prej reshjeve të ditëve të fundit.

Music

Në takim me Shtabin për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore diskutuam për situatën e krijuar nga vërshimet në komunën e Lipjanit si dhe kërkova mobilizim dhe...

Music

Policia e Kosovës, sot më 12.01.2021, rreth orës 15:10, ka pranuar një informacion se në fshatin Babush të Lipjanit ka shpërthyer një zjarr në një...

Transporti Publik

Nisja nga Prishtina Nisja nga Aeroporti
07:00 08:00
09:00 10:00
11:00 12:00
13:00 14:00
15:00 16:00
17:00 18:00
19:00 20:00
Çmimi i biletës: 3 EUR
Email: info@trafikurban-pr.com
Telefoni Viber: +383 45 10 11 23
Taxi - Prishtinë: 15 EUR
Taxi - Lipjan: 25 EUR