Now Loading

SPORT

Schalke shkarkoi drejtuesit pas rezultateve të dobëta

Schalke tha se humbja në Bundesligën gjermane e detyroi bordin e klubit të shkarkojë drejtuesin e ekipit të parë Christian Gross, ndihmësin e tij Rainer Widmayer, koordinatorin e ekipit të parë Sascha Riether dhe trajnerin e fitnesit Werner Leuthard