Connect with us

Hi, what are you looking for?

Orari i kujdestarisë së barnatoreve

Data Barnatorja Koha
01.01.2021 - e premte MENTHA 21:00 - 08:00
02.01.2021 - e shtunë LINDI PHARM 21:00 - 08:00
03.01.2021 - e diele ATROPA 08:00 - 08:00
04.01.2021 - e hënë MELISA 21:00 - 08:00
05.01.2021 - e martë SHËNDETI 21:00 - 08:00
06.01.2021 - e mërkurë ATROPA 21:00 - 08:00
07.01.2021 - e enjte ETIKA PHARM 21:00 - 08:00
08.01.2021 - e premte ZEKI PHARM 21:00 - 08:00
09.01.2021 - e shtunë 21:00 - 08:00
10.01.2021 - e diele GREEN PHARMACY 2 08:00 - 08:00
11.01.2021 - e hënë SHËNDETI 21:00 - 08:00
12.01.2021 - e martë LINDI PHARM 21:00 - 08:00
13.01.2021 - e mërkurë LINDI PHARM 21:00 - 08:00
14.01.2021 - e enjte GREEN PHARMACY 21:00 - 08:00
15.01.2021 - e premte JETA PHARM 21:00 - 08:00
16.01.2021 - e shtunë MENTHA 21:00 - 08:00
17.01.2021 - e diele FEST PHARM 08:00 - 08:00
18.01.2021 - e hënë FEST PHARM 21:00 - 08:00
19.01.2021 - e martë ZEKI PHARM 21:00 - 08:00
20.01.2021 - e mërkurë FEST PHARM 21:00 - 08:00
21.01.2021 - e enjte JETA PHARM 21:00 - 08:00
22.01.2021 - e premte GREEN PHARMACY 21:00 - 08:00
23.01.2021 - e shtunë HANA 21:00 - 08:00
24.01.2021 - e diele ECHO-R 08:00 - 08:00
25.01.2021 - e hënë DITI PHARM 21:00 - 08:00
26.01.2021 - e martë MENTHA 21:00 - 08:00
27.01.2021 - e mërkurë GREEN PHARMACY 2 21:00 - 08:00
28.01.2021 - e enjte LINDI PHARM 21:00 - 08:00
29.01.2021 - e premte ATROPA 21:00 - 08:00
30.01.2021 - e shtunë ECHO-R 21:00 - 08:00
Shkarko orarin

Veprimtaria e barnatoreve në Komunën e Lipjanit është kufizuar brenda orarit të caktuar 08:00-21:00. Ndërsa, pas orës 21:00 veprimtaria e barnatoreve organizohet nëpërmjet kujdestarive të caktuara nga Drejtoria e Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale.

Procesi i caktimit të kujdestarive bëhet nëpërmjet rotacionit nga 18 barnatore të licencuara që ushtrojnë veprimtarinë në qytetin e Lipjanit. Drejtoria e Shëndetësisë dhe Përkujdesjes Sociale obligon të gjitha barnatoret ta ekspozojnë orarin e kujdestarisë në hyrje të baranatorës së tyre ku mund të shihet nga qytetarët.

Music

Policia e Kosovës, sot më 12.01.2021, rreth orës 15:10, ka pranuar një informacion se në fshatin Babush të Lipjanit ka shpërthyer një zjarr në një...

Music

Xhamia në fshatin Banullë të Lipjanit rrezikohet nga përmbytjet prej reshjeve të ditëve të fundit.

Music

Në takim me Shtabin për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore diskutuam për situatën e krijuar nga vërshimet në komunën e Lipjanit si dhe kërkova mobilizim dhe...

Music

Policia e Kosovës, sot më 12.01.2021, rreth orës 15:10, ka pranuar një informacion se në fshatin Babush të Lipjanit ka shpërthyer një zjarr në një...

Reklama