Now Loading

Mirenë: Dy persona kanë vjedhur para të gatshme në një shtëpi

Një person ka informuar se dy persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur para të gatshme.

Sipas raportit 24 orësh të policisë, thuhet se ngjarja ka ndodhur të hënën rreth orës 19:00 në fshatin Mirenë, në Lipjan.

Siç thuhet në raport, personat e dyshuar pasi e kanë vërejtur të zotin e shtëpisë kanë shtënë dy herë me armë zjarri dhe më pas kanë ikur.

“Ankuesi mashkull kosovar ka informuar se dy persona të pa njohur me forcë kanë depërtuar në shtëpinë e tij dhe kanë vjedhur para të gatshme, ata pasi kanë vërejtur ankuesin kanë shtënë dy herë me armë zjarri dhe më pas kanë ikur”, thuhet në raport.