Now Loading

Kraishtë: Dita e Pavarësisë festohet duke dhuruar gjak

Tani është bërë traditë në fshatin e Kraishtës, dita e Pavarësisë festohet duke dhuruar gjak. Edhe në 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës në xhaminë e Kraishtës është duke u kremtuar në mënyrë të veçantë. Banorët e këtij fshati dhe të rrethinës janë duke treguar në mënyrë unike dashurinë për vendin. Ata për 8 vite radhazi në këtë ditë kanë dhuruar vullnetarisht gjak për të ndihmuar njëri-tjetrin.