Connect with us

Hi, what are you looking for?

Barnatore "SHËNDETI"

Data
Barnatorja
Koha
05.01.2021
SHËNDETI
21:00 - 08:00
11.01.2021
SHËNDETI
21:00 - 08:00

Ditët e punës
E Hëne 08:00 – 21:00
E Marte 08:00 – 21:00
E Merkure 08:00 – 21:00
E Enjte 08:00 – 21:00
E Premte 08:00 – 21:00
E Shtune 08:00 – 21:00
E Diele Mbyllur

Music

Policia e Kosovës, sot më 12.01.2021, rreth orës 15:10, ka pranuar një informacion se në fshatin Babush të Lipjanit ka shpërthyer një zjarr në një...

Music

Xhamia në fshatin Banullë të Lipjanit rrezikohet nga përmbytjet prej reshjeve të ditëve të fundit.

Music

Në takim me Shtabin për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore diskutuam për situatën e krijuar nga vërshimet në komunën e Lipjanit si dhe kërkova mobilizim dhe...

Music

Në takim me Shtabin për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore diskutuam për situatën e krijuar nga vërshimet në komunën e Lipjanit si dhe kërkova mobilizim dhe...

Reklama
>