Connect with us

Hi, what are you looking for?

Barnatore "DONA DENT"

Data
Barnatorja
Koha

Music

Policia e Kosovës, sot më 12.01.2021, rreth orës 15:10, ka pranuar një informacion se në fshatin Babush të Lipjanit ka shpërthyer një zjarr në një...

Music

Xhamia në fshatin Banullë të Lipjanit rrezikohet nga përmbytjet prej reshjeve të ditëve të fundit.

Music

Në takim me Shtabin për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore diskutuam për situatën e krijuar nga vërshimet në komunën e Lipjanit si dhe kërkova mobilizim dhe...

Music

Në takim me Shtabin për Menaxhimin e Fatkeqësive Natyrore diskutuam për situatën e krijuar nga vërshimet në komunën e Lipjanit si dhe kërkova mobilizim dhe...

Reklama
>